Ndërlidhjet

Dëshimtarë të historisë

Fotoreporterët që kapën momentet më interesante të vitit 2016, tregojnë storiet prapa këtyre fotografive.
Trego më shumë

Robin Roy është bërë hit i internetit me këtë fotografi, kur ajo e pa nga afër presidentin amerikan Donald Trump, gjatë kampanjës së tij në fushtatë presidenciale, moment që e kishte kapur fotografi i Reuters, Brian Snyder. Kjo fotografi u përdor edhe për montazha dhe shaka të ndryshme. Roy tha se "E dua Trumpin shumë, sa që nuk më intereson se çfarë thonë njerëzit".
5

Robin Roy është bërë hit i internetit me këtë fotografi, kur ajo e pa nga afër presidentin amerikan Donald Trump, gjatë kampanjës së tij në fushtatë presidenciale, moment që e kishte kapur fotografi i Reuters, Brian Snyder.

Kjo fotografi u përdor edhe për montazha dhe shaka të ndryshme.

Roy tha se "E dua Trumpin shumë, sa që nuk më intereson se çfarë thonë njerëzit".

"Pse e mbyti", pyeti një person në Instagram, kur fotografi e postoi këtë fotografi. "Ujku do t'i jepet autoriteteve lokale. Është një program që autoritetet janë para për ujq të vrarë sepse janë të rrezikshëm".
6

"Pse e mbyti", pyeti një person në Instagram, kur fotografi e postoi këtë fotografi.

"Ujku do t'i jepet autoriteteve lokale. Është një program që autoritetet janë para për ujq të vrarë sepse janë të rrezikshëm".

Kur Franca u godit nga protestat e dhunshme për shkak të ndryshimit të Ligjit të Punës, fotografi i AFP, Jean Philippe Ksiazek, kapi momentet më të rëndësishmë "U përkula t'i fotografoj lulet në tokë në mes të protestës, kur nje person i kapi ato".  
7

Kur Franca u godit nga protestat e dhunshme për shkak të ndryshimit të Ligjit të Punës, fotografi i AFP, Jean Philippe Ksiazek, kapi momentet më të rëndësishmë

"U përkula t'i fotografoj lulet në tokë në mes të protestës, kur nje person i kapi ato". 

Veterani i fotografive gjatë luftës, Goran Tomasevic, e dinte se kishin mbetur pak minuta deri në sulmin ajror në pjesën e kapur nga Shteti Islamik. "Ishte afër dhe kishte shumë panikë". "Njerëzit bërtisnin, vraponin, derisa tymi të kaplonte".
8

Veterani i fotografive gjatë luftës, Goran Tomasevic, e dinte se kishin mbetur pak minuta deri në sulmin ajror në pjesën e kapur nga Shteti Islamik.

"Ishte afër dhe kishte shumë panikë". "Njerëzit bërtisnin, vraponin, derisa tymi të kaplonte".

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG