Ndërlidhjet

Fotogaleri

Fotografitë e Javës

Sjellim disa nga fotografitë më të mira të javës që po e lejmë pas.
Trego më shumë

Aktivisti Ondrej Kobza është ulur në tarracën e një kafeneje në Lucerna Palace në Pragë. Si pjesë e një performanse për publikun, Kobza solli dy dhi nga një fermë që udhëhiqet nga Dagmar Havlova, kunata e presidentit të ndjerë çek, Vaclav Havel, i cili është pronar i kësaj prone. (Reuters/David W. Cerny)  
1

Aktivisti Ondrej Kobza është ulur në tarracën e një kafeneje në Lucerna Palace në Pragë. Si pjesë e një performanse për publikun, Kobza solli dy dhi nga një fermë që udhëhiqet nga Dagmar Havlova, kunata e presidentit të ndjerë çek, Vaclav Havel, i cili është pronar i kësaj prone. (Reuters/David W. Cerny)
 

Rekrutë rusë presin në zyrën ushtarake për regjistrim dhe rekrutim në Shën Petërsburg. (AFP/Olga Maltseva)
2

Rekrutë rusë presin në zyrën ushtarake për regjistrim dhe rekrutim në Shën Petërsburg. (AFP/Olga Maltseva)

Një ushtar irakian i forcave speciale duke gjuajtur në drejtim të luftëtarëve të Shtetit Islamik në Bartella, lindje të Mosulit, Irak, më 20 tetor.  (Reuters/Goran Tomasevic)
3

Një ushtar irakian i forcave speciale duke gjuajtur në drejtim të luftëtarëve të Shtetit Islamik në Bartella, lindje të Mosulit, Irak, më 20 tetor.  (Reuters/Goran Tomasevic)

Burra duke pushuar e tymosur cigare, në një treg të vjetër në Sanaa, Jemen.  (Reuters/Mohamed al-Sayaghi)
4

Burra duke pushuar e tymosur cigare, në një treg të vjetër në Sanaa, Jemen.  (Reuters/Mohamed al-Sayaghi)

Trego më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG