Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Nga festimet tradicionale të Pashkëve në një fshat të Hungarisë te spitalet e koronavirusit në Ukrainë dhe nga varreza e viktimave të koronavirusit në Iran te disa pamje nga përditshmëria e jetës në Afganistan, këtu janë disa fotografi që shënojnë javën e 13-të të vitit 2021.

Trego më shumë

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG