Ndërlidhjet

Radio valët e "Shtetit Islamik"


Në përballje me talibanët dhe me militantë të Shtetit Islamik, nëpër fushëbeteja, Afganistani tani ka edhe një betejë tjetër, të luftojë radio transmetimet e një program nga IS-i. “Zëri i Kalifatit” është një program 90 minutësh ditor, të cilin e dëgjojnë banorët e provincës afgane Nangarhar, brenda së cilës operojnë disa celula të IS-it. [Reuters]

XS
SM
MD
LG