Ndërlidhjet

Magazinimi i municionit të tankeve ruse

Tanket ruse, si T-72, T-80 dhe T-90, kanë një sistem të automatizuar municioni “mbaj dhe ngarko”

dhe bartin predha të shumta në një unazë brenda frëngjive të tyre dhe poshtë operatorëve.

 

Kur një e shtënë e armikut godet një vend të cenueshëm - siç është pjesa e sipërme e tankut, ku armatura është më e hollë - unaza e municionit thjesht mund të shpërthejë dhe të shkaktojë një reaksion zinxhiror, që avullon ekuipazhin dhe shpërthen frëngjinë e tankut.

Imazhi 3D nga Juan Carlos Herrera Martinez

Burimi: Globalsecurity.org

Magazinimi i municionit të tankeve ruse

Tanket ruse, si T-72, T-80 dhe T-90, kanë një sistem të automatizuar

municioni “mbaj dhe ngarko” dhe bartin predha të shumta në një unazë

brenda frëngjive të tyre dhe poshtë operatorëve.

 

Kur një e shtënë e armikut godet një vend të cenueshëm - siç është pjesa e sipërme e tankut, ku armatura është më e hollë - unaza e municionit thjesht mund të shpërthejë dhe të shkaktojë një reaksion zinxhiror, që avullon ekuipazhin dhe shpërthen frëngjinë e tankut.

Imazhi 3D nga Juan Carlos Herrera Martinez

Burimi: Globalsecurity.org

Magazinimi i municionit

të tankeve ruse

Tanket ruse, si T-72, T-80 dhe T-90, kanë një

sistem të automatizuar municioni “mbaj dhe

ngarko” dhe bartin predha të shumta në një

unazë brenda frëngjive të tyre

dhe poshtë operatorëve.

 

Kur një e shtënë e armikut godet një vend të cenueshëm - siç është pjesa e sipërme e tankut, ku armatura është më e hollë - unaza e municionit thjesht mund të shpërthejë dhe të shkaktojë një reaksion zinxhiror, që avullon ekuipazhin dhe shpërthen frëngjinë e tankut.

Imazhi 3D nga Juan Carlos Herrera Martinez

Burimi: Globalsecurity.org

XS
SM
MD
LG