Ndërlidhjet

Të gjithë drejt qytetit

Deri në vitin 2050, 65 % e popullsisë së botës do të jetojnë në qytete. Këto të dhëna bazohen në UN-Habitat, programin e Kombeve të Bashkuara për Vendbanimet Njerëzore. Kjo është përqindja e popullsisë globale që ka jetuar në qytet, ndër vite, si dhe parashikimi për të ardhmen.

Versioni interaktiv i kësaj info-grafike nuk është në dispozicion për pajisjen tuaj.

XS
SM
MD
LG