Ndërlidhjet

Ishujt Kurile: Pse Lufta e Dytë Botërore nuk përfundoi kurrë?

Për Rusinë, këto pjesë janë të fituara me meritë nga lufta. Për Japoninë, ishujt Kurile janë territor i vjedhur, që humbën gjatë agresionit sovjetik dhe ndërhyrjes perëndimore. Më shumë se 70 vjet nga Lufta e Dytë Botërore, të dyja vendet vazhdojnë të mbesin të bllokuara.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG