Ndërlidhjet

Aktivistë të LGBT-së sulmohen në Moldavi


Aktivistët për mbrojtjen e të drejtave të homoseksualëve në kryeqytetin e Moldavisë, Shinisau, u përplasën me protestues të tjerë që po merrnin pjesë në kundërdemostratat e aktivistëve të krishterë ortodoksë dhe aktivistë për mbrojtjen e familjeve tradicionale. Policia tha se ata u detyruan ta ndërpresin marshin për shkak të shqetësimeve që lidheshin me aspektin e sigurisë. Pjesëmarrësit e marshit LGBT u larguan me autobusë, për shkak të sigurisë së tyre.

XS
SM
MD
LG