Ndërlidhjet

Protestë e mësueseve pakistaneze


Dhjetëra mësuese nga zonat fisnore të Pakistanit kanë protestuar sot në Peshawar. Përmes protestës ato kanë kërkuar rritje të pagave dhe trajtim të barabartë me kolegët e tyre meshkuj. Mësueset thanë se për vite të tëra nuk ka pasur rritje të pagave të tyre

XS
SM
MD
LG