Ndërlidhjet

Fotografitë e vitit 2015

Titujt kryesorë të mediave botërore, në vitin 2015 u mbizotëruan nga sulmet terroriste dhe vala e refugjatëve. Militantët, sulmet nga Siria i bartën edhe në rrugët e Parisit, derisa miliona njerëz ikën nga vatrat e luftës për në Evropë. Ju sjellim disa pamje shënuan vitin 2015.

Titujt kryesorë të mediave botërore, në vitin 2015 u mbizotëruan nga sulmet terroriste dhe vala e refugjatëve. Militantët, sulmet nga Siria i bartën edhe në rrugët e Parisit, derisa miliona njerëz ikën nga vatrat e luftës për në Evropë. Ju sjellim disa pamje shënuan vitin 2015.
Trego më shumë

Portret i presidentit rus, Vladimir Putin, në një kafiteri në Dombai të Rusisë, 2 janar. (Reuters/Eduard Korniyenko)
1

Portret i presidentit rus, Vladimir Putin, në një kafiteri në Dombai të Rusisë, 2 janar. (Reuters/Eduard Korniyenko)

Njerëzit duke u larguar nga skena e një sulmi me bombë në Kabul, 5 janar. (epa/Jawad Jalali).
2

Njerëzit duke u larguar nga skena e një sulmi me bombë në Kabul, 5 janar. (epa/Jawad Jalali).

Një refugjate siriane në Liban, 8 janar.  (Reuters/Ali Hashisho)
3

Një refugjate siriane në Liban, 8 janar.  (Reuters/Ali Hashisho)

Tubim kundër terrorizmit në Paris më 11 janar, 2015, pas sulmit terrorist në Charlie Hedbo, që la të vdekur 17 viktima.  (epa/Frederic Von Erichsen)
4

Tubim kundër terrorizmit në Paris më 11 janar, 2015, pas sulmit terrorist në Charlie Hedbo, që la të vdekur 17 viktima.  (epa/Frederic Von Erichsen)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG