Ndërlidhjet

Një ditë pas zjarrit në kampin e migrantëve në Bosnje

Rreth një mijë migrantë, të enjten më 24 dhjetor gjenden në ish-qendrën e pritjes "Lipa", afër Bihaqit, në veriperëndim të Bosnjës dhe Hercegovinës. Migrantët aktualisht po qëndrojnë në një tendë që nuk është çmontuar dhe ku po u shpërndahet ushqim. Ata po qëndrojnë në një tendë, pasi kampi “Lipa” u dogj të mërkurën.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG