Ndërlidhjet

Radio

 • 12:00 - 12:15

  Programi i mesditës

  Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike.

  • 00:08:00

   Lajme

 • 16:00 - 16:30

  Programi i pasdites

  Emisioni i orës 16:00 është rrumbullaksim i zhvillimeve ditore në Kosovë, rajon dhe botë. Rëndom fillon me kronikat nga Kosova dhe rajoni, dhe vazhdon me lajmet nga bota. Kohë pas kohe, në këtë edicion sjellim intervista me analistë vendorë dhe ndërkombëtarë për zhvillimet në Kosovë.

  • 00:08:00

   Lajme

XS
SM
MD
LG