Ndërlidhjet

Agjencia për monitorimin e internetit në Rusi ka bllokuar 13 ueb-faqe që lidhen me lëvizjen e protestave në Ukrainë, për shkak të “përmbajtjes ekstremiste”.

Roskomnadzor ka thënë se ka marrë urdhër nga Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm për të mbyllur faqet në rrjetin social rus Vkontakte.

Agjencia ka thënë se faqet kanë promovuar aktivitetin e grupeve nacionaliste ukrainase dhe i ka akuzuar ato për inkurajimin e “aktivitetit terrorist”.
XS
SM
MD
LG