E mërkurë, janar 28, 2015 Kosova 10:11

Aktuale

Freedom House: Kosova, pjesërisht e lirë

Grafika e Freedom House: E blerta përfaqëson vendet e lira, e verdha ato pjesërisht të lira dhe e purpurta vendet jo të lira

28.01.2015
Në raportin e fundit të organizatës Freedom House, Kosova është radhitur si pjesërisht e lirë për vitin 2014, duke shënuar megjithatë përparim në demokracitë elektorale.
janar 2015
janar 2015

Kalendari

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015