E dielë, dhjetor 21, 2014 Kosova 20:23

Bota

Priten sanksione të reja kundër Rusisë

Disa rubla ruse dhe një dollar amerikan

17.12.2014
Shtëpia e Bardhë thotë se presidenti Barack Obama, deri në fund të kësaj jave pritet ta nënshkruajë legjislacionin për implementimin e sanksioneve të reja kundër Rusisë, lidhur me rolin e saj në Ukrainë.