E hënë, prill 21, 2014 Kosova 07:01

Aktuale

Qytetarët dhe dialogu

Madhësia e shkronjave - +


Sa janë qytetarët e informuar rreth dialogut Kosovë - Serbi?Qytetarët dhe dialogui
X
Gresa Kraja
04.02.2013
Sa janë qytetarët e informuar rreth dialogut Kosovë - Serbi?
Ky forum është mbyllur
Komentet
     
Nuk ka komente në këtë forum