E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 12:16

Lajmet

Putini kundër ndërhyrjeve nga jashtë

Presidenti Rusisë, Vladimir Putin.Presidenti Rusisë, Vladimir Putin.
x
Presidenti Rusisë, Vladimir Putin.
Presidenti Rusisë, Vladimir Putin.
Presidenti rus, Vladimir Putin, ka paralajmëruar kundër çdo ndërhyrjeje në punët e brendshme të Rusisë.

Në fjalimin e tij vjetor para parlamentit, Putin ka thënë po ashtu se rusët që marrin para nga jashtë, duhet të pengohen nga politika.

Ky ka qenë fjalimi i parë i tij prejse është rikthyer në Kremlin në muajin maj, për mandatin e tretë presidencial.

Putin ka folur edhe për nevojën që të ruhet identiteti kombëtar i Rusisë.

Ai ka thënë se autoritetet nuk do të lejojnë enklava etnike me rregulla dhe ligje të tyre brenda Rusisë dhe se rregullat e imigracionit duhet të forcohen.