E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 03:07

Lajmet

Gëzuar nga Radio Evropa e Lirë!

Sad pictures, 31.12.2012Sad pictures, 31.12.2012
x
Sad pictures, 31.12.2012
Sad pictures, 31.12.2012
Duke ju falënderuar të gjithëve për besueshmërinë dhe interesimin, redaksia në gjuhën shqipe e Radios Evropa e Lirë ju uron:

Gëzuar Vitin e Ri 2013! Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ju - i mbushur me shëndet, dashuri, gëzim dhe paqe!


E juaja,
Radio Evropa e Lirë