E dielë, maj 24, 2015 Kosova 23:16

Lajmet

Kosovë: Policia i ka suspenduar dy pjesëtarë të saj

Pjesëtarë të policisë së Kosovës gjatë dhënies së betimitPjesëtarë të policisë së Kosovës gjatë dhënies së betimit
x
Pjesëtarë të policisë së Kosovës gjatë dhënies së betimit
Pjesëtarë të policisë së Kosovës gjatë dhënies së betimit
Policia e Kosovës, sot nëpërmjet një kumtese, ka njoftuar se i ka suspenduar dy pjesëtarë të saj.

Si rezultat i hetimeve të përbashkëta, të kryera nga Inspektorati Policor i Kosovës dhe misioni EULEX, lidhur me ngjarjen më 7 janar 2013, dy pjesëtarë të policisë së Kosovës janë supsenduar, në pritje deri në përfundim të hetimeve.

Mëtutje thuhet se policia e Kosovës do të vazhdoj të bashkëpunoj me Inspektoratin Policor të Kosovës dhe misionin EULEX, gjatë zhvillimit të hetimeve.

Policia thotë se me daljen e fakteve të reja për këtë rast do të ndërmerren të gjitha masat e nevojshme dhe të duhura.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.