E dielë, janar 25, 2015 Kosova 23:18

Lajmet

Deputetët e Vetëvendosjes qëndruan ulur gjatë intonimit të himnit

Foto ArkivFoto Arkiv
x
Foto Arkiv
Foto Arkiv
Deputetët e lëvizjes Vetëvendosje kanë qëndruar ulur gjatë kohës së intonimit të himnit të Kosovës në seancën solemne të thirrur për pesë vjetorin e pavarësisë.

Në pikëpamjet e saj politike Vetëvendosje nuk i ka pranuar asnjëherë simbolet e shtetit të Kosovës, himin dhe flamurin, duke i konsideruar si simbole që nuk përfaqësojnë motivet, ngjyrat dhe as vullnetin e shumicës shqiptare në Kosovë.

VOX

Prishtina

Pritjet e të rinjve për vitin 2015

Në rubrikën tonë të përjavshme VOX, të Radios Evropa e Lirë, kemi marrë mendimet e të rinjve, rreth asaj se çka ata presin nga viti 2015