E shtunë, maj 23, 2015 Kosova 01:38

Lajmet

Yahoo me pamje të re

Logo e Yahoo-sLogo e Yahoo-s
x
Logo e Yahoo-s
Logo e Yahoo-s
Një nga faqet më të njohura në internetit ka marrë një pamje të re. Duke paraqitur faqen e re të Yahoo-s, shefja ekzekutive Marissa Mayer e përshkroi atë si “më moderne, intuitive dhe personale.”

Faqja e ridizajnuar është përshtatur për përdorim në kompjuterët personalë, në smartfonë dhe tableta, dhe është më e shpejtë sesa paraardhësja e saj, ka thënë Mayer.

Tërë përmbajtja shuëm lehët mund të shëprndahet në Facebook apo Twitter.

Yahoo në vitet e fundit ka mbetur prapa konkurrentëve të rinj si Google dhe Facebook.

Përzgjedhja Jonë

Për një vit, priten një milion metra kub pyje

Kosova ka 460 mijë hektarë pyje. Rreth 80 për qind e lëndëve djegëse në vend kanë burim pyjet. Andaj, ekspertët thonë se pyjet në Kosovë nuk janë në nivel të kënaqshëm, derisa shtojnë se gjatë një viti priten rreth një million metra kub pyje.

Një milion euro për shëndetësi në veri

Qeveria e Kosovës ka ndarë 15 milionë euro për katër komunat në veri të Kosovës, Mitrovicën e Veriut, Leposaviqin, Zubin Potokun dhe Zveçanin. Për sektorin e shëndetësisë janë ndarë 1 milion euro.

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.