E hënë, maj 25, 2015 Kosova 13:24

Lajmet

Lajçak kritikon “deklaratat nacionaliste” të Berishës

Ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Miroslav Lajçak.Ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Miroslav Lajçak.
x
Ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Miroslav Lajçak.
Ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Miroslav Lajçak.
Ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Mirosllav Lajçak, ka kritikuar deklaratat e kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha, për bashkimin e shqiptarëve në Ballkan.

“Ne e dimë se ku kanë çuar deklaratat e tilla në atë territor dhe nuk duhet vetëm të vëzhgojmë. Sigurisht se do të ketë edhe deklarata zyrtare nga Bashkimi Evropian”, ka thënë Lajçak për gazetën sllovake Pravda.

Lajçak ka qenë i dërguari i veçantë i Përfaqësueses së Lartë të BE-së, Catherine Ashton, në Shqipëri, pas ngjarjeve të 21 janarit.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.