E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 13:51

Lajmet

Erdogan, lider në botën myslimane

Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.
x
Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.
Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.
Kryeministri i Turqisë, Reccep Tayp Erdogan, është zgjedhur politikan i vitit në botën myslimane, raporton agjencia Anadolia.

Anketa ka zgjatur nga qershori i vitit 2012 deri në shkurt të këtij viti dhe në të kanë marrë pjesë 37,525 njerëz.

Në mesin e shumë kandidatëve, kryeministri Erdogan ka marrë numrin më të madh të votave, thotë agjencia turke.