E dielë, maj 24, 2015 Kosova 15:11

Lajmet

Rritet papunësia në Poloni

IlustrimIlustrim
x
Ilustrim
Ilustrim
Shifrat zyrtare tregojnë se shkalla e papunësisë në Poloni është rritur në 14.2 për qind në janar, nga 13.4 për qind, sa ka qenë muajin paraprak.

Shifrat i ka bërë publike Zyra Qendrore e Statistikave.

Në raport, megjithatë, thuhet se humbja e disa vendeve të punës është tipike në dimër, pasi angazhimet në bujqësi dhe ndërtimtari zvogëlohen për shkak të motit të ftohtë.

Përzgjedhja Jonë

Si të vazhdosh jetën kur miqtë të martirizohen?

“Një nga gjërat më të vështira të xhihadit është kur e humbet një mik”, e pranon militanti çeçen i Shtetit Islamik, Musa Abu Yusuf Shishani, në një postim në rrjete sociale të publikuar së fundi.