E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 15:49

Lajmet

Sulm kundër vendit të shenjtë në Pakistan

PakistanPakistan
x
Pakistan
Pakistan
Një shpërthim në provincën Sindh të Pakistanit ka lënë të paktën dy persona të vrarë dhe ka plagosur dhjetë të tjerë.

Bomba ka shpërthyer pranë një vendi të shenjtë, të njohur si Sufi, ku ishin mbledhur disa besimtarë.

Përgjegjësinë për sulmin nuk e ka marrë ende asgjë grup.

Ky është sulmi i dytë që ka në shënjestër lokacionet e shenjta.

Javën e kaluar, nga një sulm me bombë është vrarë nipi i një kleriku të shquar Sufi.