Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, dhjetor 02, 2015 Kosova 07:56

Filloi Kongresi Kombëtar i Partisë Komuniste Kineze

Postuar më 07.11.2012


Partia Komuniste në pushtet e Kinës zyrtarisht ka hapur Kongresin Kombëtar të saj, të tetëmbëdhjetin me radhë. Gjatë këtij takimi, i cili mbahet një herë në pesë vjet, partia pritet që zyrtarisht të zbulojë gjeneratën e re të liderëve të saj më të lartë.