Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 14:36

Fotografitë e javës

Postuar më 19.01.2013


Vërshime në Indonezi, pamje dimri, situata në Siri dhe një çallmë e gjatë mbi 300 metra janë vetëm disa nga ngjarjet interesante që shënuan javën që po lëmë pas, prej nga kemi zgjedhur fotografitë më të veçanta.

1

Trumcak mbi një degë molle në Gjermani.

2

Vërshimet nga reshjet e shiut në Xhakarta të Indonezisë...

3

Përmbytjet në Indi.

4

Ceremonia zyrtare e diplomimit të anëtarëve të rinj të policisë në Vushtrri, Kosovë.

5

Vajza me veshje tradicionale japoneze ecin nëpër borë, Tokio.

6

Lufta me dema, Indi.

7

Mijëra hindu marrin pjesë në një festival fetar të larjes në lumë. Sipas besëtytnisë larja në lumë pastron mëkatet dhe i bekon. 

8

Australi - Duke përdorur një detektor metalik të zakonshëm, një amator ari gjeti një copë prej ari që peshon 5,5 £, me një vlerë prej më shumë se 300.000 $. 

9

Periferia e Damaskut pas sulmeve.

10

Çallmë e gjatë rreth 300 metra e gjatë, Indi.

11

 Temperatura të ulëta në Minsk, Bjellorusi.

12

Java e modës në Berlin,Gjermani.

13

Kufoma e një balene 15 metra e gjatë ka tërhequr vëmendjen e shumë vizitorëve në Paraparaumu Beach, Zelandë e Re.

14

Për fat të mirë askush nuk u lëndua kur tërë muri i shtëpisë papritmas u shemb, Frankenthal, Gjermani. 

15

Një pastruese nisi të drejtonte trenin dhe... përfundoi në një shtëpi pranë. 

16

Karneval në Maqedoni.

17

Dimër në Kazakistan. 

18

Protesta të organizuara kundër legalizimit të martesave të homoseksualëve, Paris, Francë.

19

Një tufë e patash duke u ushqyer në një pellg në Parkun Mbretëror Lazienki në Varshavë, Poloni.

20

Bora ka mbuluar kontejnerët në Roterdam, Holandë.