Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 12:17

Fotografitë e javës

Postuar më 25.01.2013


Radio Evropa e Lirë ka bërë përmbledhjen e ngjarjeve të javës që lamë pas, me anë të fotografive.

1

Një tufë e shpezëve në Izrael...

2

Amerikani Matt Gone, pozon para hapjes së ekspozitës së tatuazheve Expotattoo Venezuela 2013, në Karakas.

3

Strucët në Minsk...

4

Forcat e sigurisë së Indisë, shihem mbi deve, para pallatit presidencial të Indisë, Nju Delhi.

5

Fabrika e tullave në Afganistan...

6

Rrjeta e marimangës e ngrirë në Francë...

7

Marshi i ushtarëve të indisë, New Delhi.

8

Pamje nga Segou, Mali.

9

Një ushtar sirian duke luftuar në Damask.

10

Një polic afgan, falet gjatë perëndimit të diellit...

11

Pamje nga malet e Kirgizi...

12

Njerëzit e mbledhur për ceremoninë e përurimit të Barack Obamës..

13

Pamje nga Pakistani...

14

Barack Obama betohet për të dytën herë si president i Amerikës...

15

Ceremonia e inaugurimit të presidentit Obama.

16

Uashington...

17

Personeli i Ushtrisë Siriane...

18

Luftime në Damask...