Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 19:49

Multimedia

Protesta e serbëve në veri

Postuar më 30.01.2013

Disa mijëra serbë kanë protestuar të mërkurën në veri të Mitrovicës duke kërkuar ndërprerjen e bisedimeve Prishtinë – Beograd dhe duke dërguar mesazhe se nuk do të pranojnë asnjëherë vendosjen e doganave dhe kufirit midis Kosovës dhe Serbisë.