Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 01:18

Multimedia

Protesta të reja anti-amerikane i
|| 0:00:00
...  
 
X
14.09.2012
Protestat kanë vazhduar të përhapen nëpër vendet myslimane, në përgjigje të filmit - prodhim amerikan, që tall Profetin Muhamed. Protesta janë shënuar edhe në Irak, Malajzi e Indonezi. Video: Reuters

Protesta të reja anti-amerikane

Postuar më 14.09.2012

Protestat kanë vazhduar të përhapen nëpër vendet myslimane, në përgjigje të filmit - prodhim amerikan, që tall Profetin Muhamed. Protesta janë shënuar edhe në Irak, Malajzi e Indonezi. Video: Reuters