Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 23:28

Multimedia

Nxënësit për bashkim kombëtari
X
23.11.2012
Nxënësit e disa shkollave të mesme në Prishtinë janë mbledhur sot në qendër të Prishtinës, duke brohoritur "Bashkim Kombëtar". Marshuta e sotme është organizuar në kuadër të festimeve që po mbahen për të shënuar 100 vjetorin e pavarësisë së Republikës së Shqipërisë.

Nxënësit për bashkim kombëtar

Postuar më 23.11.2012

Nxënësit e disa shkollave të mesme në Prishtinë janë mbledhur sot në qendër të Prishtinës, duke brohoritur "Bashkim Kombëtar". Marshuta e sotme është organizuar në kuadër të festimeve që po mbahen për të shënuar 100 vjetorin e pavarësisë së Republikës së Shqipërisë.