Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 18:41

Multimedia

Inaugurohet xhamia e parë, miqësore me homoseksualëti
X
30.11.2012
Aktivisti mysliman për të drejtat e homoseksualëve Ludovic-Mohamed Zahed, ka themeluar një xhami të vogël të pavarur në Paris, që mirëpret të gjithë myslimanët, pavarësisht orientimit seksual. Xhamia, e cila ndan hapësirën me një qendër budiste, është hapur për lutjet e së premtes.

Inaugurohet xhamia e parë, miqësore me homoseksualët

Postuar më 30.11.2012

Aktivisti mysliman për të drejtat e homoseksualëve Ludovic-Mohamed Zahed, ka themeluar një xhami të vogël të pavarur në Paris, që mirëpret të gjithë myslimanët, pavarësisht orientimit seksual. Xhamia, e cila ndan hapësirën me një qendër budiste, është hapur për lutjet e së premtes.