Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E premte, nëntor 27, 2015 Kosova 23:41

Multimedia

Bora e parë në Prishtinëi
X
03.12.2012
Fjollat e para të borës për këtë vit, mbuluan të hënën Prishtinën. Ditët e fundit janë karakterizuar me reshje shiu.(z.p.)

Bora e parë në Prishtinë

Postuar më 03.12.2012

Fjollat e para të borës për këtë vit, mbuluan të hënën Prishtinën. Ditët e fundit janë karakterizuar me reshje shiu.(z.p.)