Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E hënë, nëntor 30, 2015 Kosova 05:25

Programi i mëngjesit

Intervista me Teuta Arifini
|| 0:00:00
...    
 
X
12.12.2012
BE edhe një herë dëshmoi se ka qasje kreative, ashtu siç kishte gjatë tërë vititit 2012, duke na dhënë mundësinë e hapjes së bisedimeve. Kështu tha zëvendëskryeministrja Teuta Arifi. Intervistoi: Zërijeta Hajro Jajaga

Intervista me Teuta Arifin

Postuar më 12.12.2012

BE edhe një herë dëshmoi se ka qasje kreative, ashtu siç kishte gjatë tërë vititit 2012, duke na dhënë mundësinë e hapjes së bisedimeve. Kështu tha zëvendëskryeministrja Teuta Arifi. Intervistoi: Zërijeta Hajro Jajaga