Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 06:12

Multimedia

Ndizen qirinj në Prishtinëi
X
Gresa Kraja
17.12.2012
Dekanati dhe Këshilli i Studentëve të Fakultetit të Edukimit, nga Universiteti i Prishtinës, ka organizuar ndezjen e qirinjve dhe homazhet për viktimat e tragjedisë në shkollën fillore në Newtown të Connecticut, në SHBA.

Ndizen qirinj në Prishtinë

Postuar më 17.12.2012

Dekanati dhe Këshilli i Studentëve të Fakultetit të Edukimit, nga Universiteti i Prishtinës, ka organizuar ndezjen e qirinjve dhe homazhet për viktimat e tragjedisë në shkollën fillore në Newtown të Connecticut, në SHBA.