Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 07:12

Programi i mëngjesit

Rrëfejnë për Rekëni
|| 0:00:00
...  
 
X
Zërijeta Hajro Jajaga
23.12.2012
Pushteti monist shumë familjeve të shqiptarëve ortodoksë nga fshatrat e Rekës së Epërme në Maqedoni, u imponoi mbiemrat e rinj, kjo bëri që shqiptarët ortodoksë me vite të jetojnë të dyzuar, me fenë e të parëve, po pa identitet të vërtetë kombëtar..

Rrëfejnë për Rekën

Postuar më 23.12.2012

Pushteti monist shumë familjeve të shqiptarëve ortodoksë nga fshatrat e Rekës së Epërme në Maqedoni, u imponoi mbiemrat e rinj, kjo bëri që shqiptarët ortodoksë me vite të jetojnë të dyzuar, me fenë e të parëve, po pa identitet të vërtetë kombëtar..