Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 06:12

Multimedia

Toka gjatë natësi
X
03.01.2013
NASA ka publikuar foto unike të planetit Tokë të fotografuar natën me anë të një pajisjeje të posaçme përmes satelitit. Ka detaje fascinuese, të cilat mund të shihen, si anijet në lumin Nil dhe varka të peshkimit në Detin e Verdhë. Video: NASA, janar 2013.

Toka gjatë natës

Postuar më 03.01.2013

NASA ka publikuar foto unike të planetit Tokë të fotografuar natën me anë të një pajisjeje të posaçme përmes satelitit. Ka detaje fascinuese, të cilat mund të shihen, si anijet në lumin Nil dhe varka të peshkimit në Detin e Verdhë. Video: NASA, janar 2013.