Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E dielë, nëntor 29, 2015 Kosova 04:23

Multimedia

Shpërthim në Kirkuki
X
16.01.2013
Në qytetin e përzier etnikisht të Kirkukut, një sulm vetëvrasës me bombë ka vrarë të paktën 10 persona dhe ka plagosur 140 të tjerë.

Shpërthim në Kirkuk

Postuar më 16.01.2013

Në qytetin e përzier etnikisht të Kirkukut, një sulm vetëvrasës me bombë ka vrarë të paktën 10 persona dhe ka plagosur 140 të tjerë.