Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 13:51

Multimedia

Benjamin Netanyahu kthehet në qeverii
X
23.01.2013
Parashikimet e para nga zgjedhjet parlamentare në Izrael, tregojnë se kryeministri Benjamin Netanyahu, do të kththet në qeveri, por me mandat më të dobët.

Benjamin Netanyahu kthehet në qeveri

Postuar më 23.01.2013

Parashikimet e para nga zgjedhjet parlamentare në Izrael, tregojnë se kryeministri Benjamin Netanyahu, do të kththet në qeveri, por me mandat më të dobët.