Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 07:13

Multimedia

Vajza afgane nderon presidentin Obamai
X
28.01.2013
Në Afganistan, shtet që është i njohur për thurrje të tapetave punëdore, një vajzë 17 vjeçare krijoi një dhuratë speciale për presidentin e SHBA-ve, Barack Obama. Është një tapetë që ajo e thurri vetë, për ta falënderuar zotin Obama për përpjekjet e tij për ta ndihmuar Afganistanin.

Vajza afgane nderon presidentin Obama

Postuar më 28.01.2013

Në Afganistan, shtet që është i njohur për thurrje të tapetave punëdore, një vajzë 17 vjeçare krijoi një dhuratë speciale për presidentin e SHBA-ve, Barack Obama. Është një tapetë që ajo e thurri vetë, për ta falënderuar zotin Obama për përpjekjet e tij për ta ndihmuar Afganistanin.