Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 08:28

Multimedia

Fermerët mbështesin reformat në imigracioni
X
30.01.2013
Presidenti amerikan, Barack Obama, ka ftuar Kongresin të adresojë sa më shpejt statusin e imigracionit të më shumë se 11 milionë banorëve pa dokumente në SHBA. Shumë fermerë shpresojnë se reformat do të përmirësojnë sistemin aktual, për të cilin thonë se nuk funksionon. Video: Steve Baragona, VOA

Fermerët mbështesin reformat në imigracion

Postuar më 30.01.2013

Presidenti amerikan, Barack Obama, ka ftuar Kongresin të adresojë sa më shpejt statusin e imigracionit të më shumë se 11 milionë banorëve pa dokumente në SHBA. Shumë fermerë shpresojnë se reformat do të përmirësojnë sistemin aktual, për të cilin thonë se nuk funksionon. Video: Steve Baragona, VOA