Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 21:05

Multimedia

Aplikacione për majmunëi
X
31.01.2013
Smithsonian National Zoo në Uashington ka filluar programin "aplikacione për majmunë", ku i lejojnë majmunët të bëjnë muzikë, të vizatojnë dhe të komunikojnë me njëri tjetrin. Ky program ka filluar të përdoret edhe në 12 kopshte zoologjike nëpër botë.

Aplikacione për majmunë

Postuar më 31.01.2013

Smithsonian National Zoo në Uashington ka filluar programin "aplikacione për majmunë", ku i lejojnë majmunët të bëjnë muzikë, të vizatojnë dhe të komunikojnë me njëri tjetrin. Ky program ka filluar të përdoret edhe në 12 kopshte zoologjike nëpër botë.