Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 01:18

Multimedia

Festa e Pavarësisëi
X
Gresa Kraja
17.02.2013
Forcat e Sigurisë së Kosovës kanë parakaluar nëpër qendër të kryeqytetit, në manifestimin qendror për festën e pavarësisë.

Festa e Pavarësisë

Postuar më 17.02.2013

Forcat e Sigurisë së Kosovës kanë parakaluar nëpër qendër të kryeqytetit, në manifestimin qendror për festën e pavarësisë.