Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 06:41

Multimedia

Google Doodles pasqyrojnë kulturën e kompanisëi
|| 0:00:00
...  
 
X
27.02.2013
Nga pikëpamja e marketingut, Google, kompania jashtëzakonisht fitimprurëse në internet, e ka ndarë veten nga konkurrenca me anë të faqes së tyre, me ikonën e Google në faqe të bardhë. Dizajni i zymtë thekson pikëpamjen e kompanisë, se ky është mjet kërkimi, jo një agjenci lajmesh ose faqe argëtuese.

Google Doodles pasqyrojnë kulturën e kompanisë

Postuar më 27.02.2013

Nga pikëpamja e marketingut, Google, kompania jashtëzakonisht fitimprurëse në internet, e ka ndarë veten nga konkurrenca me anë të faqes së tyre, me ikonën e Google në faqe të bardhë. Dizajni i zymtë thekson pikëpamjen e kompanisë, se ky është mjet kërkimi, jo një agjenci lajmesh ose faqe argëtuese.