Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E martë, dhjetor 01, 2015 Kosova 22:56

Multimedia

Paraqitja e fundit e Papësi
X
27.02.2013
Papa Benedicti XVI u ka thënë mijëra njerëzve të tubuar në Sheshin e Shën Pjetrit se është i vetëdijshëm për “gravitetin” e vendimit të tij për të dhënë dorëheqje. Benedicti, gjatë fjalimit të fundit para audiencës, ka thënë se nuk jep dorëheqje për të mirën e tij, por të Kishës Katolike.

Paraqitja e fundit e Papës

Postuar më 27.02.2013

Papa Benedicti XVI u ka thënë mijëra njerëzve të tubuar në Sheshin e Shën Pjetrit se është i vetëdijshëm për “gravitetin” e vendimit të tij për të dhënë dorëheqje. Benedicti, gjatë fjalimit të fundit para audiencës, ka thënë se nuk jep dorëheqje për të mirën e tij, por të Kishës Katolike.