Ndërlidhjet

Kroatët festojnë pas shfajësimit të gjeneralëve


Kroatët festojnë pas shfajësimit të gjeneralëve
0:00:00

Brohoritje gëzimi shpërthyen në sheshin kryesor të Zagrebit kur Dhoma e Apelit e Tribunalit të Hagës ka liruar nga akuzat ish-gjeneralët kroatë të luftës, Ante Gotovinën dhe Mlladen Markaçin.