Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E mërkurë, nëntor 25, 2015 Kosova 05:11

Multimedia

Kroatët festojnë pas shfajësimit të gjeneralëvei
X
16.11.2012
Brohoritje gëzimi shpërthyen në sheshin kryesor të Zagrebit kur Dhoma e Apelit e Tribunalit të Hagës ka liruar nga akuzat ish-gjeneralët kroatë të luftës, Ante Gotovinën dhe Mlladen Markaçin.

Kroatët festojnë pas shfajësimit të gjeneralëve

Postuar më 16.11.2012

Brohoritje gëzimi shpërthyen në sheshin kryesor të Zagrebit kur Dhoma e Apelit e Tribunalit të Hagës ka liruar nga akuzat ish-gjeneralët kroatë të luftës, Ante Gotovinën dhe Mlladen Markaçin.