Si të dëgjoni

Radio Evropa e Lirë transmeton në 28 gjuhë. Shumica e programeve tona janë në dispozicion në frekuencat FM dhe në valë të mesme të stacioneve të radiove lokale në vendet ku ne transmetojmë. Nëse nuk mund t’i dëgjoni programet në internet, ju lutem lexoni dokumentin tonë për ndihmë teknike.


E shtunë, nëntor 28, 2015 Kosova 23:00

Multimedia

Luftimet vazhdojnë, bëhet përpjekje për armëpushimi
X
21.11.2012
Përpjekjet për të siguruar një armëpushim ndërmjet Izraelit dhe Hamasit janë rritur, pas arritjes në rajon të sekretares amerikane të shtetit, Hillary Clinton. Ajo tha se është shumë e rëndësishme që të “qetësohet” konflikti.

Luftimet vazhdojnë, bëhet përpjekje për armëpushim

Postuar më 21.11.2012

Përpjekjet për të siguruar një armëpushim ndërmjet Izraelit dhe Hamasit janë rritur, pas arritjes në rajon të sekretares amerikane të shtetit, Hillary Clinton. Ajo tha se është shumë e rëndësishme që të “qetësohet” konflikti.