Ndërlidhjet

KIEV


Presidenti i zgjedhur Viktor Yushchenko u premtoi ukrainasve ekonomi moderne të tregut, duke thënë se
ata do të duhej t'i gëzojnë të gjitha begatitë e qeverisjes së shëndoshë brenda 1 viti.
Yushchenko tha se strategjia e qeverisë së tij do të jetë "integrimi evropian", jo për arsye të "popullaritetit politik", por shkaku i standardeve më të larta evropiane në demokraci, politikën sociale dhe funksionimin e ekonomisë.
XS
SM
MD
LG