Ndërlidhjet

Na kontaktoni

Kontaktoni Radion Evropa e Lirë

Duam t’ju dëgjojmë. Këto janë mënyrat se si mund të na kontaktoni.

Raportoni gabime, jepni vlerësime apo informacione

• Adresa e postës elektronike:
evropaelire@rferl.org

• Lini një porosi me zë përmes telefonit:
+420 221124127

• Adresa ndërkombëtare:
Radio Evropa e Lirë
RFE / RL, Inc.
Vinohradska 159A
100 00 Prague 10
Czech Republic

Intervistoni gazetarët tanë apo kërkoni komente

Kërkesat duhet t’i drejtoni në evropaelire@rferl.org.

Ne jemi burim unik i informacionit për shumë prej zonave të nxehta politike të botës, përfshirë Afganistanin, Iranin, Rusinë dhe të tjera. Disa prej gazetarëve dhe ekspertëve tanë janë në dispozicion për intervista në media apo për të ofruar informacione dhe kontekste për një varg të gjerë temash dhe çështjesh. Të dhënat e tyre të kontaktit mund t’i gjeni në këtë faqe (në gjuhën angleze).

Përdorni përmbajtjen tonë

Kërkesat për përdorimin e përmbajtjes së Radios Evropa e Lirë dhe për vënien e marrëdhënieve të bashkëpunimit duhet t’i drejtoni në permissions@rferl.org. Më shumë informata për kushtet mund të gjeni në këtë faqe (në gjuhën angleze).

Punoni me ne

Të gjitha vendet e hapura të punës mund t’i gjeni në këtë faqe (në gjuhën angleze). Për më shumë informata rreth mundësive për bursa për gazetari, vizitoni faqet e bursave Vaclav Havel dhe Jiri Dienstbier dhe faqen e bursës rajonale të Shërbimit të Ballkanit.

Mbrojtja e të dhënave

Radio Evropa e Lirë i merr shumë seriozisht të drejtat për privatësi. Pasi kemi selinë në Pragë, në Republikën Çeke, ku i mbledhim dhe i përpunojmë shumicën e të dhënave personale, ne jemi të obliguar t’i zbatojmë ligjet e rrepta evropiane për privatësinë e të dhënave. Më shumë informata mund të lexoni në këtë faqe.

Shfleto

XS
SM
MD
LG